Webshoppen

Opskrifter
Adresse

Food From Heaven IVS
Elme Alle 36
8766 Nr. Snede
CVR: 35683097

Telefontider:
Man-Fre 17:30-20:00
Lør-Søn 09:00-14:00

Telefon: +45 30 14 22 44


1. Bestilling

Bestillinger kan kun foretages via hjemmesiden www.foodfromheaven.dk eller pr. mail til contact@foodfromheaven.dk

FoodFromHeaven.dk er åben 24 timer i døgnet. Det kan dog ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse.

Når du har afgivet en ordre vil vores system automatisk sende dig en e-mail. Ordrebekræftelsen sendes via e-mail i forbindelse med afsendelse af din pakke, og der vedlægges en følgeseddel sammen med de varer, du har bestilt.

  

2. Fragt & Levering

Vi leverer til hele Europa.  Med levering til Danmark og Sverige kan varerne bestilles direkte på webshoppen. Hvis du ønsker levering til andre lande, send venligst en e-mail til contact@foodfromheaven.dk

Den forventede leveringstid er 2-5 hverdage.  Levering foregår med Post Danmark. Vi tager ikke nogen gebyr for forsendelse eller ekspedition. Det eneste du betaler for er fragtprisen. Her er den fulde prisliste incl. moms:

Maks
Vægt
             Danmark

         

   Sverige  5 kgdkk   65,00     -
10 kgdkk   76,25dkk   93,75
15 kgdkk   92,50     -
20 kgdkk 105,00dkk   123,75
          

Så snart pakken er afsendt, får du oplyst et ID nummer, som kan bruges til at spore pakken.

Alle told- eller importafgifter bliver opkrævet, når ordren når dens endelige destination. Kunden skal betale de nødvendige afgifter. Vi har ingen kontrol eller ansvar for disse afgifter. Toldreglerne varierer meget fra land til land. Du kan kontakte din lokale toldmyndighed for yderligere oplysninger. Alle ordrer bliver sendt fra Danmark.

3. Betaling

Alle angivne priser er i danske kroner, inklusiv 25 % moms, andre afgifter og pant. Pantbeløbet vises når du trykker på knappen “indkøbskurv”. Panten fremgår også på din ordrebekræftelse og faktura. Der er pant på flasker og dåser med sodavand, øl, mv. Du kan aflevere dine tomme emballager med pant, hvor du plejer at handle.

Priserne ændres løbende i forhold til den generelle prisudvikling og tilbudskampagner. Din pris vil altid være den pris, som gjaldt på bestillingstidspunktet. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Betaling for bestilte varer kan ske via bankoverførsel eller online ved brug af Visa, Mastercard, American Express, Discover eller PayPal. Hvis du ønsker at betale med kreditkort, valg PayPal som betalingsmetode og du vil senere blive omdirigeret til betaling med kreditkort. Yderligere information vedr. betaling med kreditkort kan findes her. Eventuelle betalingsgebyrer oplyses ved valg af betalingsmetod. For at beskytte dine kortoplysninger transmitteres oplysninger krypteret mellem kunde og betalingsgateway.


4. Fortrydelses- og returret

FoodFromHeaven.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i samme stand, mængde og pakket i forsvarlig emballage.

Retur- og fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.
 Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelse til returnering af varen. Det, du har betalt for den originale ordre, tilbagebetales til dig, når FoodFromHeaven har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses- og returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 15 dage før modtagelse.


Returvarer skal sendes til:
 Food From Heaven IVS, Elme Alle 36, DK8766 Nr. Snede, Danmark

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til contact@foodfromheaven.dk 

Husk at gemme postkvittering for returafsendelsen samt track and trace nummer. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.